Vi gör skillnad!

"Vi älskar vårt jobb och att få arbeta tillsammans"

Att jobba med tänder är att göra skillnad i människors liv. Att vara med och forma framtidens tänder är att göra skillnad för en hel bransch. Precis det driver oss! Vi älskar vårt jobb, att få arbeta tillsammans – och tillsammans med dig. Du hittar oss på vårt stora lab i Ystad, och ibland på hemmakontoret med åkrarna precis utanför fönstret.

Alexandra hittar nya lösningar

Med sin kreativitet och noggrannhet ser Alexandra till att varje leverans blir unik. Yrket är i grunden ett hantverk, den digitala tekniken är ett hjälpmedel som gör att vi kan arbeta smartare, hitta nya lösningar och leverera högsta kvalitet varje gång. 

Cox Dental

Brendan ser digitala möjligheter

Brendan ser möjligheter i allt! Han drivs av att utveckla och förfina de digitala möjligheterna inom tandtekniken och att göra processerna ännu bättre. Brendan delar gärna med sig av sin kunskap och erfarenhet.

bjorn

Björn älskar att lösa problem

Björn, som är det senaste tillskottet, på Cox Dental, tillbringar det mesta av sin tid bakom skärmen. Han älskar att lösa stora problem med små medel och varvar gärna det teoretiska med praktiskt jobb.

Vi delar med oss av våra utmaningar, framgångar och funderingar på Instagram. Följ oss gärna!