"Allt är nytt för mig!"

Under högstadiet gjorde Malin Rosdahl sin praktik på ett annat lab ihop med Alexandra. Nu, många år senare, är hon anställd hos Cox Dental och har hand om packning och andra administrativa uppgifter. 

– Jag tycker om att det är varierande arbetsuppgifter.  Allt är nytt för mig, tandnummer, anatomi, maskinerna… men jag lär mig massor och får hela tiden mer kunskap om branschen. Det gör att jag kan underlätta mer för mina kollegor. 

Att hon trivs på jobbet står klart, och hon drivs av att få se att det gemensamma arbetet gör skillnad för den enskilda människan. Förmiddagen är hennes favoritstund på arbetsdagen. 

– Då är energin på topp och jag får mycket gjort. Men jag tycker också mycket om eftermiddagens kaffepaus som vi försöker ta tillsammans. 

På jobbet ser Malin nu fram emot att hitta ännu mer trygghet i sina nya arbetsuppgifter och utanför jobbet längtar hon efter mysiga kvällar med sonen.  

På Cox Dental har vi alla olika, intressanta intressen. Malin lägger en hel del tid på diamond painting. Titta bara här!